Page 41 - the Distinctive Life Sayı 1
P. 41
ÇİKOLATA SOSLU
KREM PUFLAR
Food & Wine, “Davet konuklarını kabarık,
çikolata kaplı kremalı puflarla etkileyin” diyor.
Dergi bu tatlı fikrine hayran, çünkü kremalı
puflar harika bir şekilde bağımlılık yaratıyor ve
bunlara karşı koymak neredeyse imkansız. En
sevdiğiniz Fransız fırınına uğrayıp taze yapılmış
kremalı pufları alabilir ve altın veya gümüş
bir servis tepsisine koymadan önce Food &
Wine'a şef Elizabeth Katz'ın açıkladığı kendisinin
favori tekniği olan "pufların üzerine çikolata
sosu gezdirerek" tatlınızı tamamlayabilirsiniz.
Bu heyecan verici şatafatlı lokmaları pişirme
konusunda kendinizi denemek istiyorsanız,
misafirleriniz gelmeden hemen önce onları
"karamel ve şekerle sararak" Katz'ın yaptığı gibi
ekstra yol alabilirsiniz.
www.bhgre.com.tr | 41