Page 41 - the Distinctive Life Sayı 1
P. 41

ÇİKOLATA SOSLU

                                                                                          KREM PUFLAR

                                                                                          Food & Wine, “Davet konuklarını kabarık,
                                                                                          çikolata kaplı kremalı puflarla etkileyin” diyor.
                                                                                          Dergi bu tatlı fikrine hayran, çünkü kremalı
                                                                                          puflar harika bir şekilde bağımlılık yaratıyor ve
                                                                                          bunlara karşı koymak neredeyse imkansız. En
                                                                                          sevdiğiniz Fransız fırınına uğrayıp taze yapılmış
                                                                                          kremalı pufları alabilir ve altın veya gümüş
                                                                                          bir servis tepsisine koymadan önce Food &
                                                                                          Wine'a şef Elizabeth Katz'ın açıkladığı kendisinin
                                                                                          favori tekniği olan "pufların üzerine çikolata
                                                                                          sosu gezdirerek" tatlınızı tamamlayabilirsiniz.
                                                                                          Bu heyecan verici şatafatlı lokmaları pişirme
                                                                                          konusunda kendinizi denemek istiyorsanız,
                                                                                          misafirleriniz gelmeden hemen önce onları
                                                                                          "karamel ve şekerle sararak" Katz'ın yaptığı gibi
                                                                                          ekstra yol alabilirsiniz.



















































                                                                                                                www.bhgre.com.tr      |  41
   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46